Loading...
Servicii 2022-02-23T13:14:50+00:00

Serviciile noastre

STUDIU DE FEZABILITATE

Efectuarea analizei tehnice, comerciale, financiare de marketing și de management a obiectivului de investiții. Consultanţă privind pregătirea terenului, a realizării construcţiilor.

Detalii

PROIECTARE

Oferim servicii de consultanţă tehnică privind proiectele de pregătire a terenului, construcţii de drumuri, construcţii civile şi industriale, începand din faza de proiectare, depunerea documentaţiilor pentru autorizare.

Detalii

CONSULTANȚĂ

Obțineți consultanță privind realizarea investițiilor începând din faza de proiectare până la faza de punere în funcțiune, finanţarea proiectelor de construcţii .

Detalii

EXECUȚIE

Compania noastră garantează alegerea corectă și coordonarea tuturor fazelor de execuţie, inclusiv întreaga parte a instalaţiilor şi finisajelor.

Detalii

MENTENANȚĂ

Va oferim serviciile de mentenanță necesare clădirii dumneavoastră, astfel încât funcționarea utilităților, inclusiv rezistența clădirii, să fie menținute în stare perfectă.

Detalii

CONTACTATI-NE

PRENUME*
NUME*
EMAIL*
TELEFON*

SUBIECT

Solicitarea

Clientii Nostrii

În proiectele pe care le-am executat, am implementat cele mai competitive soluţii în demolări, construcții, tăieri și carotări betoane, toate finalizându-se în condiţii de siguranţă şi cu respect faţă de mediu