Terasamente, drumuri si poduri 2018-04-19T13:01:44+00:00

Terasamente, drumuri si poduri

Executăm lucrări de construcţii drumuri de utilitate privată – pentru transport rutier în zone industriale, forestiere, petroliere, miniere, agricole, energetice etc, de acces în incinte, pentru amenajarea incintelor acestor platforme economice, precum şi drumuri pentru organizările de şantier.

Activităţile noastre privind infrastructura rutieră şi de transport presupun şi construcţia, extinderea şi reabilitarea de drumuri de utilitate publică, de parcări şi platforme cu orice tip de structură rutieră, inclusiv pavaje şi borduri, la cea mai bună calitate şi cu respectarea termenelor de execuţie.

Datorită rolului important pe care utilajele îl au în asigurarea succesului unui proiect complex de construcţii, compania are o politica de înnoire şi de creştere continuă a parcului propriu, de adaptare a utilajelor la cele mai moderne tehnologii.

Executăm lucrări de terasamente, excavaţii diverse, derocări, săpături fundaţii pentru construcţii, decopertări, piscine, îndepartare strat vegetal şi copaci, nivelări terenuri, săpături şanţuri, executăm decopertări terenuri şi platforme depozitare , platforme parcări, drumuri, umpluturi, şanţuri, fose septice, canalizări.

Între lucrările cu grad mai mare de complexitate pe care le executăm, le amintim pe cele de terasament pentru centrale eoliene.

În strânsă legătură cu lucrările de terasament, efectuăm transportul molozului şi agregatelor cu autobasculante de mare capacitate.