Executie 2022-02-23T13:18:54+00:00

Execuție

CONSTRUCȚII CIVILE, INDUSTRIALE, AGRICOLE

Avem în portofoiu lucrări pretenţioase de construcţii civile şi industriale, inclusiv structuri de rezistenţă, finisaje interioare, faţade, placări ceramice, şape şi tencuieli mecanizate, consolidări şi reabilitări de clădiri.

Detalii

TERASAMENTE DRUMURI SI PODURI

Activităţile noastre privind infrastructura rutieră şi de transport presupun şi construcţia, extinderea şi reabilitarea de drumuri de utilitate publică, de parcări şi platforme cu orice tip de structură rutieră, inclusiv pavaje şi borduri, la cea mai bună calitate şi cu respectarea termenelor de execuţie.

Detalii

CANALIZĂRI ȘI REȚELE EDILITARE

Ca specialişti în infrastructură, oferim clienţilor noştri întreg spectrul de activităţi din acest domeniu. Folosindu-ne de cunoştinţele în domeniu, punem în practică proiectele de construcţii ale clienţilor noştri din domeniul privat sau public.

Detalii

DEMOLĂRI MECANICE ȘI MANUALE

Demolăm cu mijloace mecanice construcţii, indiferent de natura materialului folosit (caramidă, piatră, beton armat, metal) sau de tipul construcţiei (clădiri şi hale industriale, coşuri de fum, poduri, silozuri, estacade, fundaţii etc.)

Detalii

CAROTĂRI ȘI TĂIERI BETOANE

Deținem echipamente specializate pentru acest tip pe lucrări, pentru a putea decupa rapid și perfect orice zonă de beton armat.

Detalii

CONSOLIDĂRI ȘI REAMENAJĂRI

Având în vedere că soluțiile pentru acest tip de lucrări sunt diverse, puteți avea încredere în specialiștii noștrii pentru a pute duce la bun sfârșit și în maximă siguranță proiectul dumneavoastră.

Detalii