Da, este posibil sa construiti o casa cu banii ce i-ati obtinut  din vanzarea unui apartament deoarece au trecut acele timpuri in care, casele erau dedicate numai clientilor ce detineau bugete extrem de mari. In zilelele noastre, este posibil sa se proiecteze o casa cu bugetul detinut, ba mai mult decat atat, este posibil sa se incadreze in limtele ce sunt impuse de programul “Prima casa”.  Totusi, dincolo te aspectul fnanciar, de ce ar mai trebui sa tineti cont atunci cand va doriti sa colaborati cu un constructor care sa fie serios?

Investitia intr-o casa este una dintre cele mai valoroase investitii pe care o poate face omul de-a lungul vietii sale. Din acest punct de vedere, cei mai multi clienti acorda o cat mai mare atentie  acestui capitol. Sunt persoane care doresc sa cumpere o casa gata finisata, altele care vor sa isi construiasca casa exact acasa cum si-au inchipuit-o, iar aceasta ultima categorie trebuie neaparat sa apeleze la un arhitect. Mai intai de toare, este necesar sa detineti un teren dupa care sa obtineti autorizatia de construire si mai apoi alegerea unei companii care sa va construiasca casa.  Fie ca va doriti sa construiti un camin sau orice constructie industriala si edilitara, ori aveti nevoie de proiectare instalatii Bucuresti, este necesar sa apelati la o firma specializata si cu un cat mai mare volum de cunostinte.

Fata de anii trecuti, pretul a coborat simtitor si alte criterii au inceput a prima in alegerea unui constructor. Atunci cand va doriti sa alegeti o firma care sa va ajute sa construiti casa pe care o doriti ori daca vreti sa ridicati constructii industriale Bucuresti, trebuie sa analizati foarte bine firma respectiva si sa discutati impreuna, toate detaliile privitoare la constructie. Aceasta operatiune nu este una chiar simpla, trebuie sa studiati foarte bine piata si sa cereti cat mai multe oferte de la diversele companii ca sa puteti vedea care este cea mai potrivita pentru colaborare. Criteriile de alegere sunt multiple si nu trebuie sa va ganditi numai la cel financiar deoarece constructorii au scazut pretul destul de mult.

Cu siguranta o sa va cam sperie cateva preturi pe care o sa le vedeti destul de mici, si aveti tendinta da a asocia acest aspect cu o calitate scazuta, insa lucrurile nu stau chiar asa. Importante sunt materialele care se folosesc si persoana care le alege. Se gasesc pe piata materiale extrem de calitative la preturi decente, insa, doar un adevarat cunoscator poate observa calitatea.

Cei mai multi clienti sunt tematori din cauza faptului ca nu pot controla fiecare detaliu legat de lucrare si au mereu senzatia ca sunt furati la materiale. Exista o parte pozitiva in toata aceasta actiune, si anume, faptul ca aceasta situatie neplacuta poate fi evitata cu usurinta atunci cand alegeti sa lucrati cu meseriasi, iar Hentza Constructii poate fi o varianta destul de buna. Vor fi minimizate si riscurile in cazul unui contract de munca serios. Se gasesc firme care incheie un contract cu un pret estimativ, dar, daca in contract este prevazuta o suma clara, nu o sa apara cheltuieli suplimentare.

Firma de constructii pe care doriti sa o alegeti sa va execute lucrarea, este necesar sa fie  transparenta atat din punct de vedere financiar dar si in ceea ce priveste organizarea, nu trebuie sa existe costuri ascunse, referitor la manopera, aceasta trebuie sa fie inclusa in oferta, este necesar ca timpul de executie sa respecte un grafic prestabilit si materialele care se folosesc sa fie de cea mai buna calitate. Ca aspecte la fel de importante, firma este neaparat sa contina:

-personal calificat pentru a putea efectua impecabil lucrarile;

-personal autorizat pentru a urmari modul de desfasurare al lucrarilor si aici este vorba de un Responsabil Tehnic cu Executia, dar si un controlor de calitate, iar ambii trebuie sa aiba autorizatie din partea Ministerului Lucrarilor Publice;

-deasemenea trebuie sa detina un laborator autorizat pentru probarea materialelor de constructie care se utilizeaza ori un contract de colaborare cu un astfel de laborator;

Toate acestea fiind mentionate, va recomandam sa acordati maxima atentie acestor detalii extrem de importante deoarece numai in acest mod veti putea obtine constructia conforma din toate punctele de vedere.

By | 2018-09-25T11:36:01+00:00 septembrie 12th, 2018|Blog|